به گزارش جام جم آنلاین، در اولین دیدار مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران، پرسپولیس از ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف مس سونگون رفت و با نتجه ۳ بر صفر این تیم را شکست داد و به دور بعدی جام حذفی فوتبال ایران صعود کرد.
در این دیدار ابتدا پرسپولیس در دقیقه ۲۷ توسط علی علیپور و روی پاس گل لوکاس ژائو به گل رسید. در نیمه دوم نیز ژائو توانست گل دوم تیمش را در دقیقه ۶۱ وارد دروازه مسیها کند اما این پایان کار نبود و مسعود ریگی در دقیقه ۸۷ روی حرکت دیدنی و پاس گل یعقوب برجعه توانست سومین گل شاگردان گاریدو را به ثمر رساند و حکم صعود پرسپولیس را امضا کند.
در دیگر دیدارهای مهم این مرحله فردا (جمعه)، تراکتور میزبان گلگهر سیرجان است، خیبر به مصاف فرد البرز میرود، شناورسازی قشم از مس رفسنجان پذیرایی میکند و سپاهان در دیداری خارج از خانه مهمان پارسجنوبی جم است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد